BEARD

BEARD SOAP 

Shampoo met een reinigende en verzachtende werking voor de baard. Te gebruiken om baard en snor te reinigen en te disciplineren. Deze specifieke SLES en SLS-vrije-formule gebruikt delicate - niet agressieve en niet irriterende-surfactanten en is daarom geschikt voor de meest gevoelige gezichtshuidtypes. Reinigt effectief en zacht waardoor baard en snor fluweelzacht blijven. De natuurlijke samenstelling van aloë, mirte -en jeneverbesolie staan bekend om hun helende, verzachtende en kalmerende eigenschappen en laten ook een onmiskenbare schone, frisse en natuurlijke geur achter. 

Hoe te gebruiken: aanbrengen op een vochtige baard en snor, inmasseren en uitspoelen. 

100ml. 

BEARD CONDITIONER 

Verzachtende balsem die elk type baard en snor hydrateert en verzacht , waardoor gezicht en haar zijdezacht aanvoelt. Deze speciale grooming formule is rijk aan natuurlijke extracten en etherische oliën van olijf, aloë, mirte en jeneverbes en revitaliserende panthenol maakt deze baard en snor conditioner absoluut effectief als een verzachter, zelfs voor de meest weerbarstige en onhandelbare baarden. Het dagelijkse ritueel van persoonlijke verzorging wordt verrijkt met onze verfrissende geur die het gevoel van een spa- beleving bevordert.

Hoe te gebruiken: aanbrengen op een vochtige baard en snor, in laten werken en uitspoelen.

100ml.

BEARD OIL 

Siliconenvrije, natuurlijke en verzachtende baardolie voor alle type baarden. Rijk aan natuurlijke extracten en etherische oliën van amandel, argan, olijf en sesamzaad en gecreëerd om zelfs de meest weerbarstige, krullende baarden te verzachten en gladder te maken. Geeft een natuurlijke glans terwijl het de baard beschermt tegen invloeden van buitenaf, vergeling en dofheid. Hoe te gebruiken: een kleine hoeveelheid van de olie aanbrengen op baard en snor, zachtjes inmasseren tot het product volledig is opgenomen. 

Niet uitspoelen

50ml.
Beard Brush & Comb giftbox